Skuadra përfaqësuese e futbollit e Rusisë ruajti pozitat e veta në rejting-listën e Federatës Ndërkombëtare të shoqatave të futbollit. Në listën e muajit mars rusët vazhdojnë, si dhe më parë, të zenë vendin e 12 me 1009 pikë. Treshja e liderëve mbetet pa ndryshime: Spanja, Brazili, Hollanda.