0Në Forcat e Armatosura të Rusisë do të krijohen qendra trajnimi për specialistët e të gjitha llojeve të forcave, njoftoi Shefi i zyrës kryesore të trajnimit dhe shërbimit të trupave të Forcave të Armatosura të Federatës Ruse Gjenerali Valeri Evneviç. Sipas fjalëve të tij, ripajisja e ushtrisë me teknologji bashkëkohore kërkon trajnimin e specialistëve për përdorimin e palestrave të reja, të cilat janë të mbushura me pajisje elekronike. Ato prodhohen në Rusi dhe kushtojnë tre herë më lirë se ato të huaja, vuri në dukje Evneviç.