0Mjekët e Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë përfunduan punën në Kili, ku u dhanë ndihmë të dëmtuarve nga tërmetet dhe u kthyen në atdhe. Specialistët rusë nga njësia "Centrospas" dhe Qendra ruse e mjekësisë së katastrofave "Zashita" u dhanë ndihmë më shumë se 140 kilianëve. Në spitalin mobil u bënë 44 ndërhyrje kirurgjikale.