Zëri i Rusisë Dy bombardues strategjikë rusë realizuan patrullimin ajror mbi Oqeanin e Ngrirë të Veriut dhe Oqeanin Atlantik nën shoqërimin e 4 gjuajtësve të NATO-s. Itinerari i tyre kaloi nëpër ujrat neutrale pa shkelur kufijtë ajrorë të vendeve të tjera. Koha e fluturimit përbëri 11 orë, i njoftoi Agjencisë "Interfax" përfaqësuesi i Ministrisë së mbrojtjes të Rusisë Vladimir Drik.