Zëri i Rusisë  

Më 14 mars në ditën unike të votimit në zgjedhjet rajonale në Rusi do të marrin pjesë përfaqësuesit e Byrosë për institutet demokratike dhe të drejtave të njeriut të OSBE. Për këtë i njoftuan Agjencisë ITAR-TASS në KQZ ruse.Vëzhguesit priten të mbërrijnë në qendrat zgjedhore të qytetit Rjazanj, ku do të vlerësojnë punën e sistemit të votimit elektronik. Numri i vëzhguesve nga partitë politike dhe kanditatët mund të arrijë në mbi 100 mijë veta.