0Administrata e qarkut të Kalluzhskut (pjesa qendrore e Rusisë) u propozoi kompanive serbe tokë për ndërtimin e fabrikave, njoftoi Ministri i tregtisë në qeverinë e Serbisë Sllobodan Millosavleviç. Këto vende disponojnë gjithë infrastrukturën e nevojshme të komunikacionit dhe mund ti propozohen për shfrytëzim falas kompanive serbe. Nën Kallugë tashmë punojnë një sërë kompanish kryesore nga Europa dhe  mbarë bota.