0Përmirësimi i legjislacionit penal dhe reformimi i MPB u diskutuan në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Federetës Ruse, të cilën e mbajti Presidenti Dimitri Medvediev. Presidenti gjithashtu u dha urdhër anëtarëve të Këshillit të Sigurimit që të paraqesin propozimet e veta në lidhje me përmirësimin e legjislacionit, i cili ka të bëjë me përgjegjësitë për krimet ekonomike. Në mbledhje u diskutuan dhe çështje të ndryshme të politikës së brendshme dhe të jashtme të shtetit rus.