Në mbështetje të sportistëve rusë në Lojrat Olimpike Dimërore në Vankuver kanali televiziv "Russia-24" mishëroi në jetë idenë e pazakontë - hitin "We are the champions" të grupit legjendar "Queen" e rikënduan në gjuhë të ndryshme të rajoneve të Rusisë kolektivat më të mirë folklorikë nga Mordovia, Altai, Tartarstani, Jakutia, Karelia dhe Bashkiria.

Video në mbështetje të Olimpiadës 2010 në Vankuver. Republika Tartarstan. Ansambli i muzikës folklorike. Queen - We are the champions