0Në Moskë nuk e dinë se çfarë kërkon të arrijë Irani nga komiteti ndërkombëtar, duke ndryshuar vazhdimisht vendimet e veta, gjë kjo që ngjall druajtje. Për këtë deklaroi Kryetari i komitetit të Dumës Shtetërore për çështjet ndërkombëtare Konstantin Kosaçov. "Irani ngul këmbë në të drejtën e vet për pasurimit e uraniumit të tij në vend. Por se për çfarë qëllimesh, akoma nuk dihet. Pikërisht kjo gjë ngjall druajtje tek Rusia, SHBA dhe vendet europiane. Irani duhet të sigurojë transparencë në të gjitha programet e veta, edhe bërthamore, edhe kozmike", tha parlamentari.