Çmimin "Grammy" për ekzekutimin më të mirë instrumental së bashku me orkestrën e merituan muzikantët rusë: dirigjenti Vladimir Ashkenazi dhe pianisti Eugjeni Kisin për ekzekutimin e Koncertit të Dytë dhe të Tretë për fortepiano dhe orkestër të Sergei Prokofievit. Çmimi "Grammy" vlerësohet si ekuivalet i çmimit "Oscar" në kinematografi.