0Në kremtimin e 65 vjetorit të Fitores në Rusi, nga të dhënat aktuale priten më shumë se 30 delegacione, njoftoi Drejtori administrator i Presidentit të Fedratës Ruse Vladimir Kozhin në On Air e radiostacionit "Jehona e Moskës". Sipas fjalëve të tij, pjesa më e madhe e shteteve më të fuqishme dhe anëtarëve të koalicionit antihitlarian, të gjithë kryetarët e vendeve të Bashkësisë së Shteteve të Pavarura deklaruan mbi pjesëmarrjen e vet në këto aktivitete.