0Regjimi pa viza midis Rusisë dhe BE mund të vendoset pas disa vitesh, mendon Kreu i MPJ të Finlandës Aleksandër Stubb. "Aktualisht për këtë gjë nuk është akoma momenti i përshtatshëm", tha ai në transmetim të drejtëperdrejtë në kanalin televiziv "Vesti-24". Sipas fjalëve të Kreut të MPJ të Finlandës, "të gjitha pengesat janë nga pala ruse". Stubb theksoi, se regjimi pa viza është "në interes të përbashkët si për BE, ashtu edhe për Rusinë".