0Dhuratë të bukur i bëri vetes për Krishtlindje balerina 11 vjeçare ruse Julia Mihajllova. Ajo u kthye nga Italia si fituese e etapës  rajonale të konkursit të prestigjshëm ndërkombëtar të baletit "Gran-Prix i Amerikës së re". Në të morrën pjesë 400 balerinë dhe kërcimtarë të rinj nga vendet e Amerikës, Europës dhe Azisë. Finalja botërore e këtij konkursi do të zhvillohet në mars të vitit 2010 në New-York.