Zëri i Rusisë Një shpërthim i fuqishëm buçiti në Kabul, në rajonin ku janë vendosur pjesa më e madhe e misioneve diplomatike të shtetëve perëndimore. Një terrorist-kamikaze hodhi në erë një automobil të minuar me eksploziv pranë njërit prej hoteleve. Ka të vrarë dhe të plagosur.