Zëri i Rusisë Ruset fituan garën në rang skuadre në raudin e pestë të Kupës Botërore të Hipizmit, e cila u zhvillua në Sault-Lake City-in amerikan. Ato e përshkuan distancën për 2 minuta e 57,18 sekonda. Në vendin e dytë dolën përfaqësueset e Kanadasë. Vendin e tretë e ndanë midis tyre skuadrat kombëtare të Hollandës dhe Gjermanisë. Rusia zë vendin e dytë me 230 pikë. Në vendin e tretë renditet kombëtarja e Japonisë me 190 pikë.