Në qytetin Perm në lidhje me vdekjen në masë të njerëzve gjatë zjarrit që shpërtheu në klubi e natës u anuluan të gjitha aktivitetet në institucionet e kulturës, arsimit, fizkulturës dhe sportit. Ato janë anuluar deri më 8 dhjetor (përfshirë edhe këtë ditë), njofton shërbimi i shtypit i administratës së qytetit Perm. Sipas informacionit zyrtar, viktima të tragjedisë u bënë më tepër se 100 veta. Në spitalet e qytetit janë shtruar më shumë se 130 të traumatizuar. Rreth gjysma e tyre ndodhën në gjendje shumë të rëndë.