Midis të dëmtuarëve nga zjarri që ra në klubin e natës në qytetin Perm 79 veta ndodhen në gjendje të rëndë shëndetësore, i njoftoi Agjencisë RIA Lajmet përfaqësuesi i Ministrisë së shëndetësisë dhe zhvillimit social. Disa orë më parë shërbimi i shtypit i guvernatorit të qarkut të Permskut njoftoi, se si të rëndë mjekët vlerësojnë gjendjen e 85 të dëmtuarëve. Incidenti ndodhi aty nga 1 e natës sipas orës lokale, në mbrëmjen e organizuar në klubin e natës “Хромая лошадь” (“Kali i çalë”), i cili kremtonte 7 vjetorin e vet.