Rusinë e përfaqësojnë 10 organizata në Sallonin Ndërkombëtar të shpikjeve në Seul. Ndër to janë: Universiteti i famshëm moskovit Baumskij dhe Instituti Shtetëror i Minierave të Shën Peterburgut, të cilët do të demonstrojnë 33 teknologji të reja. Kryeministri i Koresë së Jugut Çon Un Çhan, i cili vizitoi ekspozitën, e quajti atë më të përfaqësuarën, duke deklaruar, se qeveria e vendit ka ndërmend të pajisë me patentë një sërë shpikjesh, të cilat u demostruan në këtë ekspozitë.