Do të zhvillohen “Mbrëmje tradicionale muzikore dekabriste” në Muzeun e Moskës te Arteve Figurative Pushkin në sfondin e “Figurave të historisë së artit europian të shekullit të XIX-të”. Kështu quhet ekspozita e veprave të veçanta të pikturës, vizatimeve dhe skulpturës europiane. Në organizimin e saj morën pjesë 17 muze rusë dhe europianë.