Romani i Leonid Juzefoviçit “Korillat dhe xhuxhat” u bë laureat i çmimit kombëtar të ltërsisë “Libri i Madh”. Çmimi special “Për nder dhe merita iu dha shkrimtarit të njohur të frontit, autorit të novelës “Kurse agimet këtu janë të qeta…” i Boris Vasilevit”.