“Gazprom” dhe kompania franceze EDF ranë dakort mbi bashkëpunimin për projektin “Rryma Jugore”, njoftoi në mbledhjen e 14-të të komisionit ruso-francez në Francë. Sipas fjalëve të Kryeministrit rus, u arrit marrëveshja për punën e përbashkët si në territorin e Francës, po ashtu dhe në territoret e vendeve të treta.