Me fitoren e ekipit të të rinjve të Rusisë përfundoi Kampionati Europian në Xudo (Judo) që u zhvillua në Atlanta të Turqisë. Numri i përgjithshëm i medaljeve të fituara përbën: tre ari, 1 argjendi dhe 4 bronzi. Në ditën e fundit të turneut triumfoi Zafar Mahmadov dhe Sosllan Xhanajev për superpeshën e rëndë. Medaljen e bronzit në arkën e skuadrës përfaqësuese të Rusisë e fitoi Polina Bjellousova.