Policia e kantonit të Gjenevës mori në pyetje rusët e streat-racers, të cilët organizuan gara makinash midis Lozanës dhe Gjenevës. Këto gara përfunduan me aksident një rrugor. Pësoi dëm një gjerman i moshuar. Të gjithë automobilat, të cilët merrnin pjesë në garë aktualisht ndodhen në garazhin e gjobave të policisë, deri në shpjegimin e rrethanave të kësaj ngjarjeje. Makina e fajtorit e markës Lamborghini dhe Wolsvagen e personit të dëmtuar, janë marrë nën arrest si prova për policinë.