Rusët fituan 4 medalje ari, argjendi dhe 2 bronzi në etapën finale të Kupës së Botës në disiplinën e notit “të distancës së shkurtër” në Berlin. Ndërkaq, dy fitore të tjera, një në distancën 100 metra të notit flutur u shënua nga Eugjeni Korotishkin dhe në distancën 200 metra të notit në shpinë nga Arkadi Vjatçanin.