Kompania simotër ruse e The Walt Disney Company-“Walt Disney Company BSHP” dhe “Kanali i I-rë televiziv” përfunduan një kontratë të re dyvjeçare. Sipas kushteve të kësaj kontrate Kanali i I-rë televiziv ka të drejtë të transmetojë punët më të vlerësuara të studios amerikane, si dhe të serialit të ri “Mbaj mend se çdo ndodhë” (“FlashForward”), njoftoi gazeta “RBC Daily”. Drejtori i përgjithshëm i “Kanalit të I-rë televiziv” Konstantin Ernest njoftoi, se çdo seri e serialit të ri do të transmetohet njëkohësisht në Rusi dhe Amerikë.