Klubi më i fortë i Europës, “Barcelona” e Spanjës nuk mundi të fitonte ndaj “Rubinit” të Rusisë. Të mërkurën në Kazanj në ndrshjen e turneut të grupeve të Ligës së kampionëve të futbollit dolën me barazim 0:0. Pas katër turesh vendin e parë të grupit F me gjashtë pikë e zë “Interi” spanjoll. Me pesë pikë renditen “Rubini” dhe “Barcelona”.