MPJ e Rusisë ndjek me kujdes zhvillimin e situatës me rrëmbimin e anijes në Oqeanin Indian, në të cilën mendohet se ndodhen 25 marinarë rusë, njoftoi Përfaqësuesi i Ministrisë . “MPJ e verifikon këtë informacion nëpërmjet përfaqësisë së përhershme të Rusisë në BE dhe u kërkon informacion ambasadave të shteteve fqinje me Somalinë”, tha diplomati.