Në Letoni afër një shtëpie banimi ra një trup jashtëtokësor. Në fillim mendohej, se ishte një meteor. Por, sipas fjalëve të dëshmitarëve okularë, objekti që ra bëri zhvurmë të tillë të ngjashme me një avion në rënie. Specialistët nuk përjashtojnë, se kanë të bëjnë me një jashtëtokësor artificial të Tokës ose me një fragment të tij. Në vendin e rënies u formua një gropë e gjerë 20 m dhe e thellë 10 metra.