Zëri i Rusisë Një nga diamantet më të njohura në botë-diamanti “Annenberg” u shit në ankandin Christi’s në New-York me 7 milionë e 700 mijë dollarë. Vlerësimi paraprak i kësaj llotoje përbënte nga 3 deri në 5 milionë. Çmimi ankand i diamantit me peshë 32,01 karat u përfshi në listën e numrit të gurëve më të shtrenjtë që u shfaqën në treg vitet e fundit. Diamanti unikal i përkiste të ndjerës Leonor Annenberg, filantrope dhe koleksionere e njohur.