Zëri i Rusisë Negociatat mbi furnizimet e lëndës djegëse bërthamore për reatorin studimor në Iran përfunduan. Projekt marrëveshja iu dorëzua për miratim Iranit, Rusisë, Francës dhe SHBA-s. Për këtë njoftoi Sekretari i Përgjithshëm i Agjencisë Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) Mohammed El-Baradei.