Zëri i Rusisë Filmi “Stiljagi” (përkthimi në anglisht Dude, Dandies) i regjizorit Valeri Todorovskij u nderua me çmimin kryesor të Festivalit Kinematografik të Lindjes së Mesme që u zhvillua në Emiratet e Bashkuara Arabe. Mjuzikolli mbi të rinjtë modernë sovjetikë që përbënin në vitet 50-të grupet e quajtura informal people u njoh si filmi më i mirë me metrazh të plotë dhe u nderua me çmimin kryesor të Festivalit Kinematografik -“Perlën e zezë” si dhe 100 mijë dollarë.