Zëri i Rusisë Këngëtarët rusë do të zhvillojnë në Moskë një koncert bamirësie për ndër të kujtimit të mbretit të pop-muzikës Michael Jackson. Ky aktivitet do të zhvillohet më 27 nëntor. Organizatorët e koncertit mendojnë, se një nga pikësynimet e Jackson-it në jetë ishte dëshira që tu jepte ndihmë njerëzve. Ata u premtojnë shikuesve  impresione të paharrueshme dhe mjaft mbresëlënëse nga koncerti i cili do të realizohet pa efekte dritash dhe efekte piroteknike. Të gjithë artistët do të debutojnë falas.