Zëri i Rusisë Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (KON) shpalli listën përfundimtare të pretendentëve për zhvillimin e Lojrave Olimpike Dimërore të vitit 2018. Për tu bërë zotër shtëpie të forumit olimpik pretendojnë qyteti francez Annesy, Mynihu gjerman dhe qyteti i Koresë së Jugut Pyeongchang.