Zëri i Rusisë Shpëtuesit kinezë po këtkojnë 7 rusë që kanë humbur në veri-perëndim në Kinës, të cilët u nisën për të shkuar në rajonin malor të papopulluar Kunjlunj i rrethit të Minjfen. Tashmë u bë një muaj që me turistët janë shkëputur të gjitha ndërlidhjet. Më 13 tetor administrata vendase u informua mbi atë, se njëri prej tyre është i sëmurë. Në kërkim të rusëve është dërguar grupi shpëtues dhe mjekë. Tani për tani nuk është arritur të gjendet asnjëri.