Zëri i Rusisë Shembujt e medaljeve të Olimpiadës Dimërore 2010 u paraqitën të enjten në Vankuver. Çdo medalje demonstron një vepër unikale, e krijuar në artin tradicional të popujve vendas të Kanadasë. Gjithsej deri në fillim të Lojërave do të përgatiten 615 medalje olimpike dhe paraolimpike.