Zëri i Rusisë Epoka kur SHBA-s dhe Rusia e “vlerësonin njëra-tjetrën si armike ka mbetur prej kohësh në të kaluarën” dhe tani ato “janë të mbushura plot vendosmëri për të kapërcyer mentalitetin e “luftës së ftohtë” dhe për ti dhënë një start të ri marrëdhënieve midis dy vendeve për hir të arritjes së prosperitetit, lulëzimit të përbashkët”, deklaroi përfaqësuesi i MPJ të Rusisë Andrei Nesterenko gjatë komentimit të vizitës së paradokohshme në Moskë të Sekretares amerikane të shtetit Hillary Clinton.