Zëri i Rusisë Kreu i MPJ të Rusisë Sergei Lavrov do të takohet më 16 tetor me drejtuesit e radiokompanisë “Zëri i Rusisë”, Agjencisë RIA Lajmet dhe kanalit televiziv Russia Today. Në intervistën që do ti japë Andrei Bistricki-t, Svetllana Mironiuk-ut dhe Margarita Simonian-it, Kreu i dikasterit rus të politikës së jashtme do ti përgjigjet pyetjeve që kanë të bëjnë me politikën e jashtme të Rusisë dhe situatën aktuale ndërkombëtare.