Zëri i Rusisë Bankat amerikane do të paguajnë këtë vit rroga dhe bonuse me shifra rekorde. Botimi The Wall Street Journal njofton, se shuma e përgjithshme do të arrijë në 140 miliardë dollarë, ndërkohë që disa vite më parë ka qenë 130 miliardë $. Mesatarisht çdo bashkëpunëtor do të fitojë për këtë vit 143 mijë dollarë.