Zëri i Rusisë Nuk ka ardhur akoma koha për sanksione ndaj Iranit, mendojnë krerët e MPJ të Rusisë Sergei Lavrov dhe Sekretarja amerikane e shtetit Hilary Clinton. Sipas fjalëve të tij, “Rusia dhe SHBA-s dëshirojnë që Irani të përdorë energjinë paqësore bërthamore pa shkeljen e regjimit të mospërhapjes”.