Zëri i Rusisë Libri i historianit dhe sociologut Dimitri Medvediev me titull “Thatcher: Meggi e panjohur” doli në Rusi me rastin e ditëlindjes së ish kryeministres së Britanisë së Madhe Margaret Thatcher. “Ledi e hekurt” më 13 tetor do të mbushë plot 84 vjeç. Libri i Medvedievit është i pari në gjuhën ruse që i kushtohet “Ledit të hekurt”. Romani i tij dokumentar mbi Winston Churchill-in meritoi vlerësimet më të mira nga kritikët.