Zëri i Rusisë Tenistet ruse Alla Kudrjavceva dhe Ekaterina Makarova dolën në gjysmëfinale të Shoqatës së Tenisit për Femra në Pekin të lojës dyshe. Ato fituan ndaj duetit Nuria Ljagostiera Vives dhe Maria Martines-Sanches. Kurse në çerekfinale të turneut të lojës tek e tek ruset zunë vendin e 5-të dhe të 8-të. Në vigjilje Vera Zvanariova fitoi ndaj italianes Flavio Penetta, kurse Nadezhda Petrova ndaj të famshmes amerikane Serena Williams.