Zëri i Rusisë Një brigadë bashkëpunëtorësh të Institutit moskovit të Kërkimeve Shkencore të Kirurgjisë urgjente pediatrike dhe traumatologjisë u nisën me aeroplan për në Indonezi për dhënien e ndihmës fëmijëve të dëmtuar e të gjymtuar gjatë kohës së tërmetit që ra në ishullin Sumatra. Mjekët rusë do të punojnë në spitalet e vendit së bashku me kolegët e tyre indonezianë.