Zëri i Rusisë Rusia filloi punën e prodhimit industrial të dy vaksinave kundër gripit A H1N1, njoftuan në Ministrinë e shëndetësisë dhe zhvillimit social të Federatës Ruse. Numri i të infektuarve nga sëmundja e gripit A H1N1 në vend u rit deri në 591veta. Shumica e rasteve të sëmundjes nga gripi i ri janë ngjitëse.