Shpëtuesit rusë po përgatiten të nisen sot për në Indonezi me qëllim që ti vijnë në ndihmë popullsisë së ishullit Sumatra, i cili e pësoi keq nga tërmeti. Dy aeroplanë do të çojnë atje shpëtues, mjekë dhe psikologë, si dhe pajisje e një spital aeromobil.