Në qytetin filandez Tampere do të fillojë procesi gjyqësor për rusen Rimma Sallonen, e cila akuzohet për rrëmbimin e djalit të saj 5 vjeçar Anton. Ish bashkshorti Paavo kërkoi që ajo të dënohet me heqjeje lirie me afat të gjatë dhe të paguajë 50 mijë euro si kompensim për dëmin moral që kreu.