SHBA-s dhe partnerët e tyre filluan të përpunojnë sanksione të reja kundër Iranit, në qoftë se ai në negociatat në Zvicër më 1 tetor nuk do të paraqesë “prova të bindshme” për atë, se programi bërthamor i tij ka karakter paqësor, deklaroi në intervistën e vet dhënë për CBS Hilari Klinton.