Turqia, Rumania dhe një sërë vendesh të tjera shfaqin interes ndaj projektit të gazsjellësit “Rryma Jugore”, i cili mbi bazë barazie realizohet nga “Gazprom”-i rus dhe Eni italian. Për këtë njoftoi kreu i “Gazprom”-it Aleksei Miler.