Vendet e Bashkësisë Doganore: Kazakistani, Rusia dhe Bjellorusia bashkërenditën tarifën unike doganore, njoftoi Nën-kryeministri i parë i Federatës Ruse Igor Shuvallov në Alma-At sipas përfundit të mbledhjes së komisionit të Këshillit Doganor. Tarifa unike doganore duhet të hyjë në fuqi që nga 1 janari i vitit 2010.