Delegacionet e SHBA-s, Izraelit dhe BE u larguan nga salla e mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të OKB gjatë takimit me Presidentin e Iranit Mahmud Ahmadinexhad. Pjesa më e madhe e fjalimit të tij i kushtohej kritikës së SHBA-s dhe Izraelit.