Dy vendet e para u fituan nga ish kampionët e botës për shah Anatoli Karpov dhe Gari Kasparov në Valencie, që përfunduan me fitoren e Kasparovit. Ndeshja mund të shikoht në regjimin online (direkt) në saitin e Internetit www.gva.es.